Aqua facial arckezelés 

R

endkívül korszerű nem-invazív bőrfelszín megújító bőrtisztító és bőrkezelő technológia.

A kezelés alapja egy hydrodermabráziós eljárás, amely egyesíti magában a tisztítás, a kíméletes kémiai savas hámlasztás, a vákuummal végzett nyirokmasszázs, pórusfelszabadítás, gyulladáscsökkentés és folyadékpótlás folyamatait. Biztosítja a bőr antioxidánsokkal való védelmét, bőrtápláló hatóanyag visszajuttatást is végez. Az eredmény azonnal látható és érezhető: tisztább, teltebb, fénylő arcbőr. Mindez gyorsan, kíméletesen, hatékonyan és fájdalmatlanul.

Az egyik legkorszerűbb, nem-invazív bőrfelszín megújító technológia. Hydrodermabráziós eljárás, amely egyesíti magában a tisztítás, a kíméletes kémiai savas hámlasztás, a vákuummal végzett nyirokmasszázs, pórusfelszabadítás, gyulladáscsökkentés és folyadékpótlás folyamatait. Biztosítja a bőr antioxidánsokkal való védelmét, egyben bőrtápláló hatóanyag visszajuttatást is végez, így tisztább, szebb, teltebb bőrt eredményez fájdalmatlanul, kellemetlenség és gyógyulási idő nélkül.

Speciális kezelőfejen keresztül spirál alakban áramoltatott kettős folyadéksugár pontosan szabályozott vákuum segítségével, fokozott intenzitással távolítja el az elhalt hámszövetet, szennyeződést, tisztítja ki a pórusokat. Az alkalmazott folyadék, majd a kíméletes hámlasztás céljával nyomás alatt bejutattatott tejsav és szalicilsav speciális minden eddiginél hatékonyabb bőrfelszíni tisztítást tesz lehetővé.
A megtisztított felszínen szintén nyomás alatt alkalmazott kollagén indukáló gylikopeptid komponenseket, hyalorunsavat, vitaminokat és antioxidánsokat tartalmazó hatóanyag feltölti a ráncokat, táplálja és nyugtatja a bőrt, így eredményez egyedülállóan tiszta és telt bőrérzetet.
Javítja a bőr tónusát, kisimítja a finom vonalakat, ráncokat.

Az eljárás alkalmas a legtöbb bőrtípusra, beleértve a vékonyabb, szárazabb, vagy öregedő bőrt, illetve a zsírosabb, problémás, gyulladt bőrfelszínt is.
Férfiak és hölgyek részére egyaránt ajánlott.

Az egyénre szabott kezelés lehetővé teszi, hogy minden életkorban alkalmazzuk az eljárást, akár fiatalabb, problémás bőrről van szó, akár az idősebb, tónustalanabb bőr karbantartása a cél.A kezelés időtartama arc és dekoltázs masszázzsal hatóanyag bevitellel     120 perc   |  16.000,-Ft

Hatóanyag bevitellel    60 perc   |   12.500,-Ft